lauantai 26. tammikuuta 2013

Punainen paholainen

Art trade mariossonin kanssa, hänen hahmonsa kyseessä.

räyh.

Hupsis! Tätä oli niin mukava tehdä, että unohdin ottaa tätä aikaisemmin mitään vaihekuvia. Tässä vaiheessa onkin luonnoksesta tapahtunut jo paljon. Luonnosvaiheessa ensinnäkin käänsin hahmoa hiukan, jottei tuonne jäisi niin isoja, möllejä tyhjiä kohtia. Tässähän on koko kuva linetetty ja värit lisätty, samoin pientä efektiä ketjuihin. Ja TARDIS jäi pois.


efektisäätöä

Tausta on varjostettu, tässä vaiheessa aloin länttimään efektejä paikalleen. Tajusin jossakin vaiheessa, että olinpa tyhmä ja linetin, väritin ja varjostin koko riivatun taustan, vaikka suuren osan siitä peittää punainen sarvipää. Mutta en sitten loppujen lopuksi jaksanut alkaa säätämään sillä, että missä kohtaa se hahmo on sen taustan päällä ja missä ei. Oli helpompaa vain tehdä koko systeemi alusta loppuun.


valmis!

Valmista! Ikkunasta tulee joku mörvelö ja ulkona näkyy jotain lumen ja tähden risteytyksiä. Hahmo on varjostettu ja sumennukset lisätty, lisää efektejä ja hieman värisäätöä.

Näitä vaihekuvia oli nyt yllättävän vähän, mutta unohdin niitä jatkuvasti ottaa talteen. Sen siitä saa kun piirtäminen on kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti